Chefstories deli jars : jams and chutneys…
ταιριάζουν παντού…
Για τις ανάγκες του catering και με στόχο να διαθέσουμε ένα διαφορετικό συνοδευτικό στα εδέσματά μας, δημιουργήθηκαν τα πρώτα chutneys Chefstories. Τα πρώτα προϊόντα ήταν τα chutney Κρεμμύδι και Κόκκινη Πιπεριά με τζίντζερ, τα οποία μέχρι και σήμερα αποτελούν τη ναυαρχίδα της γκάμας. Σιγά σιγά αναπτύξαμε τη σειρά των γλυκόξινων μαρμελάδων με τη προσθήκη των, Μήλο με πιπέρι καγιέν, Ντομάτα με θυμάρι και τελευταίο το chutney Παντζάρι με κουρκουμά και κάρυ. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη γκάμα και φτιάξαμε και γλυκές μαρμελάδες, πάντα λίγο «πειραγμένες». Kαρότο με ξύσμα πορτοκαλιού, Μήλο με λεμόνι και μέλι, Αχλάδι με καρπούς βανίλιας, μαρμελάδες κυρίως πρωινού, αλλά και για ελληνικά επιδόρπια (με γιαούρτι ή κάποια γραβιέρα). Τη διαφορά κάνει η έξτρα μαρμελάδα Φράουλα με Μοσχολέμονο, η οποία αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως μια πιο κλασσική επιλογή, μπορεί να αποτελέσει άξιο συνοδευτικό τόσο στο πρωινό όσο και στο φαγητό. Τέλος, το Λευκό Ροδακινο με δαμάσκηνο και κανέλα, αποτελεί πάντα μια αγαπημένη εκδοχή για πρωινό και επιδόρπια και είναι στο πνεύμα της εποχής αφού περιέχει προϊόντα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Σε όλα τα προϊόντα Chefstories η φιλοσοφία μας παραμένει ενιαία: ελληνική πρώτη ύλη, μυρωδικά και μπαχαρικά που αναδεικνύουν τη γεύση και δεν την καλύπτουν, ελαφριά επίγευση που εμπλουτίζει το κάθε έδεσμα που συνοδεύει και μεγιστοποιεί την απόλαυση!