Αν η διαφήμιση και η έρευνα απαιτούν λίγο… “μαγείρεμα” τότε η μαγειρική θέλει οπωσδήποτε βιολογία και marketing.
Κάπως έτσι προέκυψε η εταιρεία … Chef Stories
Η Ελένη Κουμεντάκη, βιολόγος, με θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εμπειρία σε εργαστήρια, δοκιμαστικούς σωλήνες και μικροσκόπια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη της αγάπη, τη μαγειρική.
Η Σύλβια Κουμεντάκη, στέλεχος στο χώρο της διαφήμισης και των media, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία και τις γνώσεις της, για να οργανώσει και να προωθήσει την τέχνη της αδελφής της.
Ελένη Σύλβια
Έτσι ξεκίνησε η εταιρεία Chef Stories στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ως boutique catering, για τις ανάγκες του οποίου, δημιουργήθηκαν και τα πρώτα chutneys της σειράς, το 2012. Στη συνέχεια, η εταιρεία επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην ανάπτυξη της σειράς χειροποίητων γλυκόξινων και γλυκών μαρμελάδων από λαχανικά και φρούτα, και σε ένα ακόμη χειροποίητο προϊόν, τη φυσική λεμονάδα.
Παράλληλα, από το 2011 ενεργοποιήθηκε συστηματικά η δραστηριότητα στον τομέα των υπηρεσιών Συμβουλευτικής & Διοργάνωσης Εκδηλώσεων. Η συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, βιομηχανικών προϊόντων, του λιανεμπορίου, του τουρισμού, των εκθέσεων, αλλά και Δημόσιων φορέων, συντέλεσε στη δημιουργία ενός σταθερού πελατολογίου που παραμένει ενεργό έως σήμερα.
Η ενασχόληση με κάθε νέο project αποτελεί μια πρόκληση που ξυπνά τη δημιουργικότητά μας!